Hej då..

och så vill jag bara säga Hejdå! Nu kmr jag att skriva i man och cornelias blogg (http://both.blogg.se). Vet inte när jag sätter igång med att skriva i den här bloggen igen. Den som lever får se. Men nu tackar jag alla läsare att ni läser min blogg och hoppas att ni kommer läsa min och cornelias blogg och min när jag börjar skiva i den igen...

Söndag


hejsan!
Det blev inget utdelande tsm med pao idag så det blir i morgon. Hon slutar halv 4 och kmr då till mig. Då Sofia åker med tåget till sin dans så går jag ich pao ut och delar ut såndanna där tidningar eller vad man ska säga.
Senare ska jag titta på elverket - nordsjö. Sen är det träning.


Bra dag?

NEJ! Snön öser ner.. och så funkar inte det att göra en blogg. Jag och cornelia ska ju göra en nu blogg. Vi har ett namn. Men ingenting funkar. Jag ger upp. Måste hitta på ett nytt namn eller något. menmen nu ska jag hem till mamma.

:(DET SNÖAR! VARFÖR IDAG? JUST IDAG NÄR JAG SKA GÅR RUNT I HEELA VALLENTUNA!? SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SLUT NU! ALLT KOMMER BLI SÅÅÅ BLÖTT!  VI KOMMER TROLIGTVIS INTE BLI AV IDAG.. DET SOM LEVER FÅR SE.

Okej jag överderv lite där..

Söndag


KB apelsin Kungälv

Nu har jag vaknat. Ska snart äta frukost. Idag ska jag dela ut någon slags vallentunavolley tidning med Paulina. Sen så är det träning och morgon är det skola igen. Nejnejnej. En hel dag sen är det skola. Försöker tänka possetivt. En heeeeeeel dag. Sen är det uppstingning vid 7. Nej. Possetivt var det... okej en hel dag kvar på helgen tänk så mkt man kan göra. Såja. Nu känns det bättre.

Löööööööördag

Idag så har det spelats div 3 match och vi vann. Det gick väll sådär. Efter det så åkte jag hem duschade och år lunch. Resten av dagen tillbringade jag med Sofia och Alice. Frida var med en liten stund.

Och nu är det så att Cornelia har fått något slags snilleblixt eller ideryck som hon kallar det. Vi ska skaffa en blogg tsm. Vad ska den heta? Förslag?
(bilderna från igår och idag är ännu inte inne på datan. Dom kmr senare.)

En snabbis

Igår så va jag hemma hos Linn med massa kompisar.
Idag så ska jag spela div 3 match kl 12. Kom och titta ! Vi ska möta Solna. ojoj. Om en halvtimme ska jag var i tellus så nu måste jag klä på mig.
(Cornelia, Alice, Sofia och Frida ni SKA komma!)


Hello you.

Freeeeeeeeeeeedag. !!
jihooo!!
Idag så hände det väl inte så mycket. Eller vi var och tittade på någon konsär i Vallentuna centrum. Juste på spanskan fick jag, Frida och Sofia en srattatac. Ingen kmr att fatta. Så det är inte värt att berätta. Men nu kmr lite bilder från bowlingkvällen:

Jag och Alice dansade på busshålplatsen.x)

Sofia gör strike och jag, hih, står där.

sofi gör en misslyckad omgång.

Det fick bli den sista. Ikväll ska vi frira Linn som fyllde 19 år igår. Sen jag jag vara med Alice, Corwen, Frida, Sofia och Linn :
)


Torsdag
Vird på lilla huvudet så ser ni lilla mig hoppande på skolans golv för kanske tre dagar sedan. Fotografens namn är Alice och hon tog den med min blåa olympus.

Torsdagar är nog en skönaste dagen i skolan om man inte räknar med Engelskan. I dag fick jag reda på mitt resultat på något enelska test som vi hade förut. Jag fick 88/100. Hon sa att allt gick bra. Så jag v art glad.
Idag så är det också bolingkväll med klassen. kl17.00.
men vi säs

Onsdag

Hejhej!
Enl liten sammanfattning av dagen:
Idag så var jag i skolan som vanligt. Efter skolan så fikade jag med Alice, Emma, Lovisa och frida. Fi fick lite skrattatacker dåochdå. Seritören frågade vad vi hade druckigt. haha.Sen åkte jag hem och gjorde matten.

Juste!
Nu design. Vad tycks? Nu är jag ganska nöjd.

Onsdag

NU ska jag äta med min mami. Skiver om allt senare.

Tisdag

Hejsan hejsan!

Idag så hade jag utvecklinssamtal.
Idag så ska jag träna med Cornelias lag.
Idag ska Alice också träna volleyboll.
Idag ska jag sova.

Måndag

Hejsan.
Puh. Äntligen så är det över. Man behöver inte vara ororlig och man behöver inte sitte uppe och plugga. Jag pratar om No-provet. Nu är det gjort och det gick väl bra. Jag kom på lite saker efteråt men jag fick med de vikigaste. Brabra.

Efter skolan så åkte Sofia med mig hem som alltid på måndagar och i dag så va Cornelia också med. Vi flummade och gjorde nudlar och faktiskt halva matteläxan. Sen gick vi ner till tåget. Sofia skulle till dansen och jag skulle hem till pappa och Cornelia hem till sig. Det var hur kallt som hällst. + att när vi stog där nere så så ngn i högtalarna att det var stömmavbrott. Så Sofia fick ta ersättningsbuss. Men det gick väll bra hoppas jag .

Uch vilket väder!!

Vi ses ♥

Volleyboll


Steffanie, Cornelia, Sofia och jag flummade lite. (jag ser öö a ni fattar)
Japp vi vann :) Jag, Sandra, Elisa och Pantip vann mot Stefanie, Sofia, Cornelia och Jessica. Yeeho.

sofia smashar och cornelia survar.
Nu ska jag kolla lite på tv. Det är "saninges ögonblick" snart. hihih
psst kolla in http://andiamoragazze.blogg.se/

Hej det var länge sen..

Japp det v ar väldigt länge sen. Det har typ blivit en ofivilling blogg paus.. Menmen. I dag och i går så har det spelat volleyboll. Orkar inte skriva så detaljerat men vi kom 3 i går och 1 idag. Bilder och sånt får ni kanske senare...

Onsdag

Hejhej.

Förlåt föt dålig uppdatering. Men jag har faktiskt inte hunnigt. Har vart med min kära vänner och så har jag pluggat. Ska ha ett stort No-prov på måndag.. suck.. Men det kmr någ bli bättre ska du se,

Idag så spelade vi Volleyboll på jumpan. Mitt lag, Alice, Sofia, Frida, Max och jag, äägde. Hihi. Jga och Emelie ritade på oles (vår lärare) hand. Skit snyggt.

Nu tänkte jag plugga lite granna. har engelska, no, svenska och matte. A det var väll de jag ska hinna göra idag så det är bara att sätta igång. 

(bilder från igår kmr när jag har mer tid)
 

Tisdag

skriver senare, ska leka med Emma och Alice :)

sistadagenpåhöstlovet2008

Hejsan.

Först så kan ni läsa om min dag på volleybollagetsblogg .

Jag har funderat på en sak... mitt bloggnamn www.friidi.blogg.se är lite jobbigt. Om man säger gå in på min blogg! Då frågar ju de alltid vad den heter. Då säger jag fridi men två i i mitten.blogg.se.. Ingen förstår.. typ. Skulle vilja ha något lättare. Men jag vet inte vad.. Help?

Sista dan på lovet.. I morn är det skola igen. blää. Menmen.
Nu ska jag ta och kolla lite på teven.

:D

Orkar inte skirva nu, Ni får allt i morgon.

RSS 2.0