fyriShovFyrishov med sofia idag

FridaY


Idag har jag vart i den stora staden Sotckhlom och fällt en o en annan tår "i taket lyser stjärnorna" tsm med mina vänner.
 ToMarrow drar jag till fyrishåv :)

snow


I´m back


solly


(för er som inte förstår: nu tar jag en paus, och mitt nyårslöfte är att börja blogga igen detta år)

någon stans, lång borta


a.. lusten för att blogga är långt borta. Vi får se hur det blir..

haihih

Idag så har jag vart med Alice o conelia. NU ska jag leka med anton :P

haihih

Idag så har jag vart med Alice o conelia. NU ska jag leka med anton :P

Katrineholm


I hälgen har jag inte spelat, utan jag har lekt fotograf med kenneth´s systemkamera tsm med Elvira. (bilderna ovan är dock tagna med min kamera) Btw; så blev det två lyckade dagar med både seger för stockholms distrikslag och för Vallnetuna i ungdoms GP!
Nu ska jag njuta av min näst sista kväll på jullovet. I morn kommer kanske Cornelia hit. Om hon inte är sjuk förstås.

Frida

puhh

headern är på plats. Jag vet att det är lite vitt på ena kanten. Men jag hinner inte/orkar inte det nu. måste packa !! Men ha det bara så hörs vi när jag kmr hem (tis naight)

frida


Nu drar jaaaag


Today; Kusinerna i stan plus träning
Tommarow; Katrineholm
Nu; Desigen ska göras
Snart; Packa

Hörs på tisadg kväll, Riiiiiiiiiiing mi pleace :) Jag ska kolla på volleyboll i två dagar.

Frida

andrajanuari


Håller på och fixar med desigen, nu när jag har tid är det bäst att passa på. Det kanske kan se lite konstigt ut när du kikar in här. Men jag ska fixa det idag isf.

is


http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0901011343024243&a=1&&

Nyårsafton


Så var det 2009. Jag hade en roligt nyårsafton igår tsm med en massa människor. Kan vell berätta allt lite kort.
Åt lunch med farmor och farfar, hänade Alice, Vi fixade oss och tog en massa kort. (de flesta roliga på alice kamera, hoppas på att hon lägger upp dem senare) åt middag. Åkte hem till mamma. Där vad et strömmavbrot. Så dom kunde inte laga mat. Men när stömmen kom så kom maten. De åt. Sen va det efrerätt. Vi gick till våra vänner där vi va hela kvällen. Kollade o smällde raketer. tog kort:

Eller lite mer osärigösa bilder. Vi gick in spelde spel o så, gick hem soooooooov.

(snälla läs det här)

Under den tida jag bloggat har jag haft en mängd olika bloggar. Men först i höst så har jag börjat blogga mer. Jag har hållt igång hela hösten. Försökt updatera så ofta jag kan. Men nu känner jag mig nästa lite trött på att blogga.

♥ Nytt år, jag börjar vår terminen i sjuan. Det kommer ju inte precis bli mindre läxor, prov, redoisningar så sänt skit. Utan mer. Det innebär kanske lite mer tid till skolan och lite mindre tid till bloggen. Och sen min idrott, volleybollen. Där kommer det inte häller bli mindre tränningar det kommer som skolan bli tuffare och mer krav. Sm-laget ska tas ut och jag satsar sten hårt att komma med även om jag är 1-2 är förliten. Och om jag skulle komma med så blir det förmodligen fler träningar o mer tid åt volleybollen o mindre till bloggen..

Men jag ska försöka hålla på med bloggen, men kanske inte lika mycket som förut. Lägger in bilder då och då. Skriver kanske inte så mkt. Mer som en bild-blogg. Eller nått. Den som lever får se. 

Tack till er som slösade lite tid på att läsa det där. Hoppas du förstår och förtsätter kika in här !

Gott nytt år på er alla där ute.
  (håller på med en ny design så bloggen kan se lite konstig ut ibland)

RSS 2.0