Nyårsafton


Så var det 2009. Jag hade en roligt nyårsafton igår tsm med en massa människor. Kan vell berätta allt lite kort.
Åt lunch med farmor och farfar, hänade Alice, Vi fixade oss och tog en massa kort. (de flesta roliga på alice kamera, hoppas på att hon lägger upp dem senare) åt middag. Åkte hem till mamma. Där vad et strömmavbrot. Så dom kunde inte laga mat. Men när stömmen kom så kom maten. De åt. Sen va det efrerätt. Vi gick till våra vänner där vi va hela kvällen. Kollade o smällde raketer. tog kort:

Eller lite mer osärigösa bilder. Vi gick in spelde spel o så, gick hem soooooooov.

(snälla läs det här)

Under den tida jag bloggat har jag haft en mängd olika bloggar. Men först i höst så har jag börjat blogga mer. Jag har hållt igång hela hösten. Försökt updatera så ofta jag kan. Men nu känner jag mig nästa lite trött på att blogga.

♥ Nytt år, jag börjar vår terminen i sjuan. Det kommer ju inte precis bli mindre läxor, prov, redoisningar så sänt skit. Utan mer. Det innebär kanske lite mer tid till skolan och lite mindre tid till bloggen. Och sen min idrott, volleybollen. Där kommer det inte häller bli mindre tränningar det kommer som skolan bli tuffare och mer krav. Sm-laget ska tas ut och jag satsar sten hårt att komma med även om jag är 1-2 är förliten. Och om jag skulle komma med så blir det förmodligen fler träningar o mer tid åt volleybollen o mindre till bloggen..

Men jag ska försöka hålla på med bloggen, men kanske inte lika mycket som förut. Lägger in bilder då och då. Skriver kanske inte så mkt. Mer som en bild-blogg. Eller nått. Den som lever får se. 

Tack till er som slösade lite tid på att läsa det där. Hoppas du förstår och förtsätter kika in här !

Gott nytt år på er alla där ute.
  (håller på med en ny design så bloggen kan se lite konstig ut ibland)

Kommentarer
Postat av: alice

hej jag heter alice och jag har typ 7 dubbelhakor xd :P

2009-01-03 @ 21:37:14
URL: http://hejalic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0